top of page

Mismo Kolektiv

je organizem v katerem se fleksibilno združujejo arhitekti, ki lahko vsaki nalogi ponudijo širok nabor znanja ter sveže ideje. Je živa skupnost, ki se nenehno spreminja, a vendar jo povezujejo ista načela trajnosti in brezčasnega oblikovanja.

Skupaj stremimo k ustvarjanju arhitekture, ki s svojimi specifičnimi rešitvami uporabniku vedno znova ponujaja male užitke inovativnega oblikovanja, a hkrati ohranja spoštljiv odnos do kraja v katerem se nahajaja ter v sebi zrcali zgodbe iz njegove preteklosti.

IMG_0390.jpg

Katja Saje

Katja svojo navdušenost do arhitekture združuje z jazz glasbo in swing plesom, izbranimi kosi pohištva in ljubeznijo do detajla v oblikovanju.
Po magisteriju na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani leta 2011, je skozi sodelovanja z Gregorc Vrhovec Arhitekti, arhitektko Marušo Zorec in birojem Navor, oblikovala svoj lasten pristop k arhitekturni obrti. Za seboj ima bogate izkušnje oblikovanja izobraževalnih in javnih objektov in prelepih interjerjev.

Nina Vidič Ivančič

Nina je zadnji dve leti živela v Čilu, kjer je bila del ekipe večkrat nagrajenega biroja Elemental, pod vodstvom arhitekta Alejadra Aravene. Preden se je vrnila v Slovenijo in soustanovila Mismo Kolektiv, je eno leto sodelovala z Mathiasom Zegersom pri snovanju zgradb s poudarkom na unikatnih detajlih nato pa še pol leta preživela s kolektivom Al Borde pri ustvarjanju participatornih projektov v Ekvadorju.

Nina je leta 2011 diplomirala na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in leta 2013 magistrirala na Bartlet School of Architecture v Londonu.

Denis Rovan

Denis že deset let deluje v družinskem projektivnem podjetju Navor d.o.o., v katerem snujejo večje inženirske in javne arhitekturne objekte. Občasno sodeluje v Mismo Kolektivu.

Denis je leta 2009 magistriral na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in ima licenco pooblaščenega arhitekta (ZAPS).

bottom of page