top of page

Skupaj stremimo k ustvarjanju arhitekture, ki s svojimi specifičnimi rešitvami uporabniku vedno znova ponujaja male užitke inovativnega oblikovanja, a hkrati ohranja spoštljiv odnos do kraja v katerem se nahajaja ter v sebi zrcali zgodbe iz njegove preteklosti.

Naš studio je organizem v katerem se fleksibilno združujejo arhitekti, ki lahko vsaki nalogi ponudijo širok nabor znanja ter sveže ideje. Je živa skupnost, ki se nenehno spreminja, a vendar jo povezujejo ista načela trajnosti in brezčasnega oblikovanja.

IMG_0387.jpg

Če želite izvedeti več o našem delu in o nas, vas vabimo, da nam pišete ali nas pokličete.

info@mismo.si

facebook/mismo.si

Katja: +386 41 924 385

Nina: +386 40 187 895

KATJA SAJE

Katja je po magisteriju na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani leta 2011, je skozi sodelovanja z Gregorc Vrhovec Arhitekti, arhitektko Marušo Zorec in birojem Navor, oblikovala svoj lasten pristop k arhitekturni obrti. Za seboj ima bogate izkušnje oblikovanja izobraževalnih in javnih objektov in prelepih interjerjev.

Svojo navdušenost do arhitekture združuje z jazz glasbo in swing plesom, izbranimi kosi pohištva in ljubeznijo do detajla v oblikovanju.

NINA VIDIĆ IVANČIČ

Nina je leta 2011 diplomirala na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in leta 2013 magistrirala na Bartlet School of Architecture v Londonu.

Med leti 2013 in 2017 je živela v Čilu, kjer je bila del ekipe večkrat nagrajenega biroja Elemental, pod vodstvom arhitekta Alejadra Aravene in v biroju Mathias Zegers Arquitectos. Kasneje seje za pol leta pridružila kolektivu Al Borde pri ustvarjanju participatornih projektov v Ekvadorju.

DENIS ROVAN

Denis je leta 2009 magistriral na Fakulteti za arhitekturo v Ljubljani in ima licenco pooblaščenega arhitekta (ZAPS).

 

Že deset let deluje v družinskem projektivnem podjetju Navor d.o.o., v katerem snujejo večje inženirske in javne arhitekturne objekte. Občasno sodeluje v MISMO, arhitekturnem kolektivu.

bottom of page